Cliëntbegeleider in de specialistische Flexpool van SDW en S&L Zorg

           

 

Cliëntbegeleider in de specialistische Flexpool van SDW en S&L Zorg

 


voor 16 tot 32 uur per week

  

Wat ga je doen?

Snel schakelen tussen verschillende cliënten, maar ook tussen twee organisaties. Dat verwachten we van jou in deze nieuwe functie als gespecialiseerde cliëntbegeleider. Je kunt snel en goed inschatten wat een cliënt nodig heeft aan zorg en begeleiding en bent betrokken bij het dagprogramma. Zodat hij of zij een veilig en warm thuis heeft. Het is belangrijk dat je bepaald gedrag signaleert en de oorzaken herkent. Zo kun je samen met het team positief inspelen op de cliënt, waardoor hij of zij zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

 

Waar ga je werken?

Je werkt op flexibele basis bij zowel SDW als S&L Zorg in de regio Roosendaal en Bergen op Zoom voor een specifieke doelgroep: cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Deze cliënten uiten zich heel verschillend. Er is geen leeftijd gebonden aan hun gedrag.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevant diploma op HBO-niveau.
  • Je kijkt naar de talenten van de cliënt. Je geeft ondersteuning die bij hem of haar past. Je hebt daarbij geduld en je bent nieuwsgierig: wat is de reden van het gedrag? Hoe kan je het beste ondersteuning bieden? Had je het ook anders aan kunnen pakken?
  • Je kunt kordaat optreden in crisissituaties.
  • Onregelmatig werken en schakelen tussen twee organisaties is voor jou geen probleem.

 

Wat bieden wij?

  • Een leerzame en uitdagende werkplek met aandacht voor jouw ontwikkeling.
  • Het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg, FWG schaal 45. Daarnaast krijg je vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar, met de intentie om na dat jaar een vast dienstverband aan te gaan.
  • Een investering in je persoonlijke groei  met GoodHabitz

 

Voel jij je aangesproken?

Dan maken we graag kennis met jou! 
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de intercedenten Marjan Smits en Conny van der Horst van het SDW Flexbureau via mail (flexbureau@sdwzorg.nl.  Whats app (06-29067316) of telefoon (088-2593345).

 

Meer informatie over SDW en S&L Zorg kun je vinden op:

SDW: www.sdw.nl

S&L Zorg: www.slzorg.nl