Hoofd Flexbureau (20 uur)

 

SDW daagt jou uit! De (gehandicapten)zorg is een sector in beweging. SDW is een stabiele en moderne middelgrote organisatie in West-Brabant en de Oosterschelderegio die goed kan inspelen op veranderingen. Compact genoeg om flexibel te zijn en groot genoeg om continuïteit te waarborgen en ruimte te creëren voor verandering en innovatie. Kenmerkend hiervoor zijn de informele sfeer, korte lijnen en de ruimte voor zelfontplooiing. Waar ligt jouw ambitie en interesse? Zet jij met ons de volgende stap?

 

Voor het flexbureau van SDW zijn we op zoek naar een 

 

                                                Hoofd Flexbureau    

                                 20 uur per week

 

 

 

Waar ga je aan werken?

Het doel van de flexibele schil bij SDW is te kunnen voorzien in de behoefte aan flexibel inzetbare medewerkers met goede vakbekwaamheid. Het kan gaan om een of meerdere (ad-hoc) diensten, maar ook om een langere periode, bijvoorbeeld voor de vervanging bij een zwangerschapsverlof. Flexibel inzetbare medewerkers zijn nodig voor de continuïteit en wendbaarheid van de organisatie. Het Flexbureau vult met de centrale flexpool een belangrijk deel in van de flexibele schil bij SDW. Om dit doel te realiseren werkt SDW met een flexpool van 150 flexmedewerkers die ondersteund worden door 2 intercedenten en een administratief medewerker.

 

Wat ga je doen?

Binnen de visie en het beleid van de organisatie geef je op een inspirerende wijze leiding aan medewerkers van het Flexbureau en de medewerkers van de flexpool. Zodoende kunnen de locaties van SDW beschikken over voldoende en gekwalificeerd flexpersoneel. Als coachend en ondernemend leidinggevende stuur je op de realisatie van de SDW-doelstellingen en realiseert de overeengekomen resultaatafspraken. Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s van de afdeling Mens & Organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid op het gebied van de flexibele inzet, je informeert de unitmanagers en teams over de mogelijkheden van het Flexbureau en onderhoudt ook buiten de organisatie contacten met collega zorginstellingen en uitzendorganisaties. Jaarlijks stel je een jaarplan en begroting op en draag je zorg voor de uitvoering van de activiteiten uit het goedgekeurde jaarplan.  Samen met de intercedenten draag je zorg voor de werving & selectie, de coaching en de mobiliteits- en verzuimbegeleiding van de flexmedewerkers.

 

Wie ben jij ?

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO beroepsopleiding aangevuld met kennis van managementtechnieken.  
 • Je hebt ruime relevante werkervaring en je beschikt over een coachende leiderschapsstijl. 
 • Je bent dienstverlenend én je zet graag een goed resultaat neer.
 • Je houdt overzicht, ook als de druk toeneemt, en weet hoofd- en bijzaken te scheiden.
 • Je bent innovatief en creatief.
 • Je bent een echte verbinder op alle niveaus van de organisatie en weet verschillende belangen samen te brengen.
 • Je hebt grote affiniteit met en kennis van planprocessen.
 • Je hebt ruime relevante werkervaring.
 • Je hebt financieel economisch en cijfermatig inzicht en een groot analytische vermogen.

 

Wat bieden wij?

 • Werk met betekenis, veel vrijheid in je functie en ruimte om het voortouw te kunnen nemen in verandering en verbetering.
 • Een ervaren, professioneel en collegiaal team en een werkplek om prettig en efficiënt te kunnen werken.
 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst van 20 uur per week als je een ruime ervaring meebrengt én als wij meteen een goede match hebben tijdens jouw sollicitatiegesprek.
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling in de praktijk en door middel van het volgen van cursussen en/of studie.
 • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding en/of werkervaring van maximaal € 4.082,- (FWG 55 cao Gehandicaptenzorg) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met bijzondere extra’s zoals een abonnement op CultuurWerkt!
 • Meedoen in een organisatie die voor het derde jaar op rij door de eigen werknemers gekozen is tot ‘Beste werkgever”.

 

Is je interesse gewekt?

Dan maken wij graag kennis met jou.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Harry van Eekelen, sectormanager, via 06 13 62 10 04 of email h.v.eekelen@sdwzorg.nl

 

Ben je al overtuigd? Solliciteer dan vóór 10 november. Wij ontvangen graag een uitgebreid Curriculum Vitae met een korte motivatiebrief. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 november -11-2020. Een assessment kán onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Kijk voor meer informatie over SDW op: 

www.sdwzorg.nl

https://www.facebook.com/SDWzorg

https://www.linkedin.com/company/sdw-zorg/